top of page
  • Writer's pictureElena

Ce se întâmplă în team-building nu rămâne în team-building

Updated: Mar 25, 2020

Fiecare călătorie de afaceri cu colegi are potențialul de a se transforma în ,,team-building'', așa cum e înțeles în mod popular, adică cu distracție și alcool.





Alcoolul, într-o călătorie de afaceri, poate fi obligatoriu la o masă cu clienții, dar nu este obligatoriu la o masă cu colegii. Este important să știm să ne respectăm niște limite pentru că nu vrem sa fim noi cei care apar în fotografii compromitatoare pe telefoanele colegilor sau să fim cărați în camere de hotel pe brațe, să ne vadă șefii cu urme de marker pe față sau subalternii cum nu suntem în stare să ținem cele consumate în noi. Nu putem repara lucrurile astea la intoarcere. Glumele continuă și acasă si credibilitatea pierdută rămâne pierdută și acasă.


Este de asemenea recomandat să aducem cu noi haine speciale pentru dormit, mai ales daca călătorim cu colegi. E important să fim de sine stătători și să avem cu noi toate cele necesare, dar în același timp, ne putem aștepta să auzim bătăi în ușă noaptea de la vreun coleg care și-a uitat pasta de dinți. Când călătorim, suntem expuși, astfel că un set de pijamale (de om adult) și un minim de curățenie păstrată în camera de hotel pe perioada șederii devin obligatorii.




bottom of page