• Elena

Enotek

Updated: Mar 24, 2020

Pentru:

- când pleci dintr-o firmă și vrei să inviți undeva oamenii cu care ai lucrat (inclusiv pe șef) sau pentru prima ieșire cu colegii de la un loc de muncă nou.

- vrei să recompensezi pe cineva: echipa ta / un om care ți-a făcut o favoare.

- ai nevoie de un setup ,,împăciuitor'' pentru a rezolva niște probleme / negocieri grele.


De ce:

- este un loc unde e foarte ușor să te simți confortabil, ca și cum ai fi ,,de-al casei''.

- vinuri + oameni pricepuți la vinuri + prețuri rezonabile la vinuri (mie mereu mi-au recomandat vinuri faine sub bugetul meu).

- locul și oamenii care lucrează aici sunt complice la creat o experiență faină, ușor amețită.

Enotek este pur și simplu o alegere excelentă pentru orice masă de afaceri, la care știi sigur că trebuie să se întâmple câteva pahare. Ceva în restaurantul acesta transmite un ,,hai să rezolvăm asta'' și ajută la stabilirea unor relații de afaceri cu o notă personală, umană.


Aș propune acest loc pentru negocieri sau pentru ocazii cu o miză, în primul rând pentru că e discret. Locul e lejer dar are o energie aparte (probabil de la vin), mâncarea e delicioasă, ecletică, sezonieră, ușoară, iar serviciul impecabil și meniul săptămânal restrâns permit oamenilor să se concentreze pe lucrurile care trebuie discutate.

E cel mai apropiat restaurant ,,de familie'' pentru mediul de afaceri iar când vine pâinea aceea minunată pe masă pe care o rupi cu mîinile și o împarți și mai vin și sticlele de vin, cumva dispar tensiunile și se întâmplă niște contracte.Enotek - Strada Maria Rosetti 49A, București 020483, România.