• Elena

Sushi Room

Updated: Mar 24, 2020

Pentru:

- când ai de discutat subiecte importante și vrei o atmosferă tihnită dar elegantă.

- când vrei să tratezi foarte bine pe cineva cu care lucrezi sau ai vrea să lucrezi.

- când ești în ultima etapă a semnării unui contract și vrei să te asiguri că oamenii cu care ești în negocieri au parte de o experiență premium.De ce:

- sushi impecabil.

- serviciu impecabil.

- evenimente de afaceri private.
Sushi Room este genul de restaurant unde care îmi creează o bucurie egoistă când invit sau trimit aici oameni care nu au mai fost. Intotdeauna sunt impresionați iar eu nu fac decât să culeg laude pentru alegere deși nu am niciun merit.


Am o poveste cu Sushi Room: a început într-o dimineață de duminică, m-am oprit să ,,iau ceva la pachet'' și cât am așteptat, am primit un pahar de șampanie și un dulce și o vizită la subsol, în pivniță și informații referitoare la viziunea restaurantului și la ceea ce proprietarii își propuneau să ofere clienților. Nu că nu apreciez șampania de dimineață dar ce m-a convins că este un loc deosebit a fost felul în care Ionuț, managerul de restaurant (îi spun Ionuț pe numele mic pentru că deja s-a stabilit o relație de-a lungul timpului) a vorbit atât de frumos despre locul acesta și rar mi-e dat să văd oameni pasionați de ospitalitate ,,ca la carte''. Am sărbătorit aici zile de naștere, am invitat aici oameni cărora am vrut să le ofer o experiență specială și am recomandat în stânga și în dreapta oricui să meargă acolo. Apoi s-a închis, fapt ce m-a întristat teribil, am simțit că București-ul a pierdut ceva bun (bine, și eu), deși oamenii au avut motive întemeiate.

Dar, Sushi Room s-a întors pe Episcopiei nr. 3 în și e prilej de sărbătoare pentru orice fan al bucătăriei japoneze dar și pentru oricine apreciază o experiență culinară deosebită. M-am bucurat nespus pentru că trăiesc pentru bucătăria japoneză dar și pentru că am gasit aici acea experiență culinară deosebită, care înseamnă deopotrivă ingrediente bune, o listă de vinuri corespunzătoare preparatelor din meniu, o atmosferă tihnită, elegantă, potrivită cu ceea ce restaurantul servește și serviciu intuitiv, adaptat ficărui client, prietenos dar nu pretențios. Am văzut asta încă de la începutul relației mele cu Sushi Room și a continuat așa și la ultima vizită, poate chiar cu mai mult entuziasm, ca o revedere mult așteptată. Iar pentru mesele de afaceri, este esențial să cunoaștem câteva aceste restaurante din orașul nostru în care avem încredere că livrează o experiență deosebită și cu care putem dezvolta o relație de-a lungul timpului.


(În plus, Sushi Room oferă mici tips de ,,sushi etiquette'' pe pagina de facebook. j)